Sidetable

359,00

Deze okergeel afgewerkte klaptafel is gemaakt van gerecycled hardhout en heeft een rustieke, vintage uitstraling. De tafel kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Elke tafel heeft een ander uiterlijk aangezien ze allemaal gemaakt zijn van gerecycled hout – geen twee tafels zien er hetzelfde uit of hebben exact dezelfde maat.

Artikelnummer: Klaptafel geel Categorieën: , , , ,

Levertijd : 1-2 weken

Voorraad: 1

Beschrijving

Deze okergeel afgewerkte klaptafel is gemaakt van gerecycled hardhout en heeft een rustieke, vintage uitstraling.

Deze klaptafels werden gebruikt bij Indiase bruiloften, openbare gelegenheden en festivals. Binnengebracht door vrachtwagens en opgezet voor hoe lang de functie duurde. Als ze klaar waren, werden de tafels opgevouwen en ingeladen op de vrachtwagen, naar een nieuwe locatie.

Deze oude en vintage klaptafels zijn niet nieuw of gemaakt om er oud uit te zien. Door de jaren heen hebben ze een mooie gebruikte, verweerde afwerking gekregen. De tafels hebben markeringen en krassen, die consistent zijn met hun leeftijd en origineel gebruik. Waar reparaties nodig waren, gebruikten ze oud ijzeren strips die op vele tafels nog steeds te zien zijn.

De console heeft 2 ijzeren stangen onder het blad. Duw de ijzeren stangen in de voorgeboorde gaten in de poten om de tafel te vergrendelen.

De tafel kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Deze opvouwbare console kan ook een geweldige tuintafel zijn voor je volgende tuinfeest. Hij is maar een paar centimeter dun als hij opgevouwen is en dus erg makkelijk om op te bergen.

Elke tafel heeft een ander uiterlijk aangezien ze allemaal gemaakt zijn van gerecycled hout – geen twee tafels zien er hetzelfde uit of hebben exact dezelfde maat.

Extra informatie

Afmetingen170 × 40 × 77 cm
Materiaal

Gecertificeerd FSC-hout en metaal.

Lengte

170 cm

Hoogte

77 cm

Diepte

40 cm

Onderhoud binnengebruik

De tafel zal jaren meegaan als hij goed wordt onderhouden.
Tweemaal per jaar teakolie aanbrengen.

Onderhoud buitengebruik

De tafel zal jaren meegaan als hij goed wordt onderhouden.
Gebruik aan het begin en einde van het seizoen ieder soort teakolie. Gebruik op metalen onderdelen een lak- of lijnolie. Als je het jezelf makkelijk wilt maken zou je ook de hele tafel in kunnen smeren met lijnzaadolie.

Levertijd

1-2 weken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sidetable” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *